Dubai Turu Tur Programı

Emirates Havayolları ile Tarifeli Seferi Dubai Turu

Kalkış Yerleri: Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: ISTANBUL – DUBAI

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminalinde 17.00 da buluşma.  Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Emirates Havayollarının EK 122 sefer sayılı uçuşu ile 20.05 de Dubai’ye hareket. Yerel saat ile 01.20 de Dubai’ye varış. Varışın ardından alanda bekleyen yetkililerimiz tarafından karşılanma ve otelinize transfer. Geceleme otelinizde.



2 Gün: DUBAI

Sabah kahvaltısının ardından panoramik Dubai şehir turumuz için hareket. Bu turumuz esnasında, dünyanın tek yedi yıldızlı oteli Burj Al Arab ve ünlü Jumeirah Plajında fotoğraf molası, , Sheikh Palace, Dubai’yi 2 bölgeye ayıran Dubai Creek;Marina bolgesi panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası serbet zaman.  Akşam arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek olan “Dubai Gece keşfi ve Akşam yemekli Tekne turu ’’ (90 USD). (Limitsiz yerli içecek). Bu turumuzda Dubai’nin Venedik’i olarak adlandırılan Souq Medinat Jumeirah’a gidiyoruz. Hem turistik çarşı, aynı zamanda sayısız restaurant & cafe ve eğlence mekanları ile meşhur otantik bu bölgede rehberinizin vereceği serbest zamanı değerlendirdikten sonra Marina bölgesine geçerek tekne turumuza başlıyoruz. Denizden Dubai’nin ışıl ışıl gece manzarası eşliğinde akşam yemeğimizi alıyoruz. Tur sonrası otelinize transfer ve geceleme otelinizde.



3 Gün: DUBAI

Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek ‘’Miracle Garden & Monorail ile Palmiye adası turu’’ (55 USD). Guinness rekorlar kitabına girmiş Dünya’nın en uzun çiçek duvarlarının bulundugu ve 45 milyon cicek kullanilarak dizayn edilen Masal sehir Miracle Garden Dubai’yi ziyaret ediyoruz. Miracle Garden Dubai turumuzun 2008 yilinda acilan Suni el yapimi bir ada olan Palmiye adasina yolculuga cikiyoruz. Adanin giris kisminda bulunan Monorail trenine binerek adayi bastan sona goruntuleme firsatı bulacaksiniz. Atlantis oteli nde sonlanan turumuzun ardindan aracımızla otelinize  transfer. Öğleden sonra arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan, Dubai’nin vazgeçilmez turu “Akşam yemekli Çöl Safari turu” (Limitsiz yerli içecek). (90 USD). Bu turumuzda 4X4 jiplerle çölde unutulmaz anlar yaşayabilir, deve çiftliklerini ziyaret edebilir ve gün batımını izleyebilirsiniz. Ayrıca çölde kurulan bedevi kampında açık büfe yemek, hint kinasi,deve gezintisi, otantik arap kıyafetleri ile fotoğraf çekimleri ,nargile, sınırsız alkolsüz içecekler ve dansöz show ile günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz. Tur sonrası jeeplerimiz sizleri otelinize bırakıyor ve geceleme otelinizde.



4 Gün: DUBAI

Sabah kahvaltısının ardından deniz & güneş & kumun tadını çıkartabilir ve alışveriş yapabilirsiniz. Arzu misafirlerimiz ile eksta olarak düzenlenecek “Öğle yemekli Abu Dhabi & Dubai Fountain Show turu” (90 USD). Turumuzda; Yedi emirliğin başkenti olan Abu Dhabi emirliği gezilecek olup, 40 yıl önce küçük bir balıkçı köyü olan başkentin bugün ne kadar modern bir şehir olduğuna tanık olacağız. Abu Dhabi günümüzde geniş bulvarları, gökdelenleri ile ultra-modern bir Arap şehridir. Beyaz Kale, göçebe Bedevi yaşamının sergilendiği geleneksel köy, karşısında yüzer restoranların bulunduğu Kordon caddesi ve eski yaşam kalıntılarının bulunduğu heritage village görülecek yerler arasındadır. Dunyanin en buyuk Camileri arasinda yer alan “Sheikh Zayed Grand Mosque” muhtesem mimarisi ve zengin islemeleri ile unutamayacaginiz fotograflar alabileceginiz bir bölge olarak ziyaret edilecektir. Hurma pazari ziyaretinde ise hurmalarin tadina bakabilir,sevdiklerinize hediyeler alabilirsiniz.Oglen saatlerinde lokal bir restaurantta yemegimizi alip Abu Dhabinin muhtesem plajlarini gordukten sonra Eglence adasi olarak bilinen “Yas Island” ziyaretimizde Yas Mall ve Ferrari World eglence merkezinde fotograf molasi veriyoruz.Rehberinizin verdigi saatte bulusma ve Dubai ye hareket.Dubai downtown bolgesinde sularin balesi olarak bilinen Fountain Show izlenecek olup otelimize geciyoruz. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek olan “Global Village turu’’ (45 USD). ‘’Küresel Köy’’ anlamına gelen Global Village’da 40 kadar ülkeden devasa pavillionlar Dubai Global Village’ın kalbinde yer alarak; yerel yemekler, eşyalar, el sanatları satan değişik dünya kültürlerini biraraya getirir. Tur sonrası otelinize transfer ve geceleme otelinizde.



5 Gün: DUBAI – ISTANBUL

Sabah erken saatlerde odaların boşaltılması ve yetkilerimiz tarafından havalimanına transfer. Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Emirates Havayollarının EK 121 sefer sayılı uçuşu ile 14.35 da İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 18.35 de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Avantajlı Paket Ekstra Geziler Avantaj Paket: 270 USD yerine..  230 USD

    Dubai Gece Keşfi ve Akşam yemekli tekne… (90 USD)

    Akşam yemekli Çöl Safari... (90 USD)

    Öğle Yemekli Abu Dhabi & Dubai Fountain Show… (90 USD)

     

     

     *  Triple (3 kişilik odalarda) ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataklardan küçüktür. Triple odalar 1 Büyük yatak + 1 ilave yataktan oluşmaktadır. Otellerde sınırlı sayıda TWIN (2 ayrı yataklı) oda bulunmasından dolayı, TWIN oda talebinizi rezervasyondan önce kontrol ediniz.

     

    ***** Burj Khalifa & At The Top ziyareti için gerekli ön rezervasyonu rehberiniz ile iletişime geçerek yaptırabilirsiniz, Dubai Helikopter Turu, VIP Limuzin ile Özel Transfer ve Gece Turu Fiyatlarımızı Sorunuz..

    *****  Tam Pansiyon, Herşey Dahil ve Ultra Herşey Dahil konaklama alternatifleri Fiyatlarımızı Sorunuz ….

    **Ekstra turlarda Avantajlı Gezi paket fiyatlarından faydalanabilmek için ücretin tura kayıt esnasında acente satış yetkilisine ödenmesi gerekmektedir.

    **Ekstra turlar minimum 15 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir. 15 kişinin altında katılım durumunda tur fiyatlarında değişiklik söz konusu olabilir ya da metro ile gerceklestirilebilir.

    **Miracle Garden turu, Park’ın açılış tarihine göre değişkenlik gösterebilir. B.A.E’de İslami tatil dönemlerinde show gösterisi ve alkol satışı bulunmamaktadır.

    **Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 48 saat önce acenteniz tarafından bildirilecektir.

     

    **Dubai programlarımızda rehber Dubai karşılamalı olacaktır, pakete dahil rehberlik hizmeti sadece gidiş-dönüş alan transferini kapsamaktadır. Ekstra turlar alındığı takdirde rehberlik hizmeti de alınmış olacaktır. Ekstra turlar sırasında misafirlerimize farklı rehber eşlik edebilir.

     

    ***Fuar, kongre, konser,  etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen km’ lerden fazla mesafede kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce Ninetynine Tour tarafından bilgi verilecektir.

    ***Tur programında dahil olan hizmetlerden Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.

     

    **T.C vatandaşları için vize uygulaması vardır. Vize başvurusu için seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport ile acentemizden belirtilen belgeler ile başvurmak gerekmektedir. Gerekli evrakların vize başvurusu sırasında konsolosluğa teslim edilmesine rağmen, konsolosluğun neden belirterek veya neden belirtmeksizin vize reddi vermesi, tur hareket tarihinden sonraki bir tarihe vize başlangıcı vermesi mümkündür. Başvurulmuş vize hizmet bedeli iadesi yapılmamaktadır. Yeşil pasaport sahipleri için vize uygulaması olmayıp, tur hareket tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport yeterlidir. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu gibi durumlardan Ninetynine Tour sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir.

    **T.C. yeşil pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin, eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir. 

    **Yeşil pasaport sahipleri için vize uygulaması olmayıp, seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport yeterlidir. ***Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Ninetynine Tour sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir. 

    **Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir. 

    **18 yaşından küçük misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ülke giriş-çıkışlarında görevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gösterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne-babalarının bu konuda hassasiyet göstermelerini tavsiye ederiz.

     

    **Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin  genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine,  girilmesine izin verilmeyen veya her hangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkansız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Ninetynine Tour sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.

     

    **Ninetynine Tour, havayolları ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde uçuş detayları değişebilir, tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız saat değişikliği riskini bilerek ve kabul ederek turu satın almıştır.

     

     


    İptal Şartları
    https://www.vizealimi.com/arabplast-dubai-2017-dubaiturlari-erken-rezervasyon.html
    Biltek Seyahat Hiz. Güv. Bil.Tekno.Ürünleri
    Abidei Hürriyet Cd No:123/2 Şişli/İSTANBUL
    2124444721


    Bu çıktı 28.03.2024 20:19 tarihinde verilmiştir. Biltek Seyahat Hiz. Güv. Bil.Tekno.Ürünleri tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.